Bedankt

JE GEGEVENS ZIJN DOOR ONS IN GOEDE ORDE ONTVANGEN. WE NEMEN BINNENKORT CONTACT MET JE OP.

Veelgestelde vragen over Groeihersteller

Helpen jullie alle bedrijven en ondernemers?

We helpen bedrijven waarvan we inschatten dat er toekomst in zit. We analyseren jouw bedrijf en checken de (her)financieringsmogelijkheden.

Welke soorten bedrijven en ondernemers helpen jullie?

We helpen zzp’ers en MKB-ondernemers in alle branches. Onze partner Geldfit Zakelijk bereikte al bijna 30.000 ondernemers, gaf meer dan 7.000 ondernemers inzicht in hun financiën en hielp meer dan 3.500 ondernemers met passende hulp en begeleiding.

Helpen jullie ook BV’s?

We helpen alle ondernemers die persoonlijk aansprakelijk zijn. Dat geldt voor alle eenmanszaken en vennootschappen onder firma. We helpen BV’s als je als ondernemer privé mee tekende voor een zakelijk krediet of als je in privé geld opnam uit jouw bedrijf en daardoor privé in de problemen kwam.

Tip: twijfel je of we er ook voor jou zijn? Stel ons je vraag, dan kijken we met je mee.

Wat kunnen jullie voor me betekenen bij schulden?

Samen analyseren we jouw bedrijf en checken we (her)financieringsmogelijkheden. Als jouw bedrijf toekomst heeft zorgen we er samen voor dat je weer vooruit kunt. We werken samen met onder andere financiële en bedrijfskundige experts.

Betaal ik kosten voor jullie inzet?

Je betaalt geen kosten, we helpen je gratis. We ontvangen geld van partners, fondsen en subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Kan ik stoppen als ik het niet meer zie zitten?

Je mag op ieder moment stoppen, er gelden geen verplichtingen. Wij helpen je vooruit, maar jij houdt de touwtjes in handen.

Nemen jullie beslissingen over mijn bedrijf?

Je neemt zelf de beslissingen over jouw bedrijf, wij hebben een adviesfunctie. Onze ondernemers-buddy helpt je alles op een rij te zetten. Daarnaast helpen we je samen te werken met betrokken partners met financiële, juridische, mentale en bedrijfskundige expertise.

Zijn jullie een overheidsinitiatief?

We zijn 100% onafhankelijk, dus we zijn geen overheidsinitiatief. Andersom zijn we geen commercieel bedrijf, omdat we samenwerken met Geldfit Zakelijk van de Stichting Nederlandse Schuldhulproute. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid geeft die stichting subsidie, maar het is een initiatief van gemeenten, bedrijven en (hulp)organisaties.

Hoe snel kunnen jullie mij helpen?

Wij zijn er klaar voor. Als jij contact opneemt plannen we binnen 24 uur een kennismakingsgesprek. Daarna helpen we je de administratie op orde te krijgen. We analyseren jouw bedrijf en checken de (her)financieringsmogelijkheden.