In een jaar tijd kan veel gebeuren. Vorig jaar rond deze tijd kwam mijn boek ‘Langs de afgrond’ uit met daarin mijn persoonlijke ondernemersverhaal van de afgelopen 20 jaar. In november mocht ik het eerste exemplaar in ontvangst nemen tijdens de boekpresentatie. Dit was een geweldige dag waar ik met veel plezier op terugkijk.

Sindsdien heb ik in diverse interviews en keynotes op events mijn verhaal mogen vertellen. Ook ben ik betrokken bij het ondernemersplatform ‘nlgroeit’ waar ik als mentor groeiondernemers begeleid. Want elke ondernemer zit met vragen. Consolideren of investeren? Klein en overzichtelijk houden of nú kansen grijpen en doorpakken? In mijn boek roep ik op tot het delen van ‘lessons learned’ tussen ondernemers om elkaar verder te helpen.

Nu, een jaar later, wil ik het delen van lessen een stap verder brengen. Daarom organiseer ik van vrijdag 15 november t/m dinsdag 19 november een 5-daagse ondernemersreis naar La Palma (Canarische Eilanden). Samen met andere ondernemers een paar dagen naar de zon. Even loskomen uit de hectiek van alle dag en vanuit een helikopterview kijken naar je onderneming en jouw rol daarin als ondernemer.

Het wordt inmiddels onze derde ondernemersreis en een aantal ondernemers heeft zich al aangemeld. Lijkt het je leuk om mee te gaan? Meer informatie kun je vinden op: ondernemersreizen.nl