spreker/MODERATOR/ONDERNEMERSCOACH

Je kan mij boeken als spreker, moderator of ondernemerscoach. Ik spreek uit eigen ervaring vol passie over ondernemerschap en persoonlijke en zakelijke groei.

Ik ben al 20 jaar ondernemer en kende zowel succes als de keerzijde van het ondernemerschap. Tijdens een faillissement verloor ik een goedlopend miljoenenbedrijf en moest ik veerkracht tonen om zowel zakelijk als privé perspectief te houden. Dat is me gelukt en daar ben ik trots op. Over die heftige periode, alles wat ik meemaakte én hoe ik veerkracht toonde schreef ik zo openhartig mogelijk mijn boek.

‘Ik wil van betekenis zijn voor ondernemers. Bij groei, en nadrukkelijk ook bij tegenslag.’

Ontdek wat ik voor je (online) event of organisatie kan betekenen. Voor informatie over boekingen kun je onderstaand formulier gebruiken. Of bekijk mijn profiel op Speakers Academy.

Contact